SERVIS BUAT WEBSITE YANG TERBAIK DAN MEMENUHI CITARASA BAJET ANDA

Kami sedia membantu  anda dalam pembangunan laman web yang cantik untuk menarik minat prospek anda

MUHAMMAD NAZIRUL

Kenapa Owner "Bisnes" Perlu Website

Di zaman hujung jari, sebagai pemilik perniagaan kita perlu pastikan sasaran pelanggan kita dapat mencari maklumat berkenaan dengan syarikat kita dengan mudah dan cepat. Dengan pengalaman dan pengetahuan yang kami ada kami komited bagi menyediakan servis pembangunan laman web untuk para usahawan yang bersesuaian dengan bajet anda.

Kenapa Owner "Bisnes" Perlu Website

Zaman teknologi telah menguasai dunia dan perkhidmatan syarikat serta penjualan produk syarikat tidak dapat tidak memerlukan medium pengiklanan secara online. Dengan adanya laman web perniagaan akan membuat pelanggan dalam negara dan luar negara lebih mudah memperolehi maklumat perkhidmatan dan produk yang mereka perlukan. Tanpa laman web perniagaan anda akan di nilai sebagai tidak mengikuti arus perkembangan teknologi.

MOHD DAUD

Anda Sudah Terlepas Prospek Dengan "Buy Rate" Yang Tinggi

Perniagaan yang tidak mempunyai website sebenarnya telah banyak terlepas peluang untuk menerima prospek yang “buy rate” lebih tinggi berbanding media sosial yang lain. Ini kerana pada kebiasaannya bila prospek  mempunyai masalah dan inginkan penyelesaian tapi tak tahu macam mana, mereka akan google nama produk atau nama servis yang diiginkan. Jika mereka temukan penyelesaian maka “selamat tinggal” pada perniagaan yang masih lagi di takuk lama.

Senang "prospek" nak cari

Anda pernah tak bila nak cari sesuatu syarikat atau nak cari penyedian servis untuk anda survey harga ke survey design ke, bila google susah sangat nak jumpa. biasanya apa anda buat? end-up mesti anda tutup google kan. macam tu juga prospek anda. mereka akan cari dulu guna google, untuk tahu lokasi kedai, tahu harga dan maklumat berkenaan bisnes anda.

Jadi Anda Rasa Perlu ke Buat Website Ni

Tanya selera anda, masih nak ada di takuk yang lama atau nak guna teknologi yang ada untuk capai prospek anda.

Kenapa Pilih Servis Kami?

Kami guna Lite Speed Server

Kami menggunakan server 100% ssd dan dikuasakan oleh Litespeed

Fast And Light

Kami memastikan website anda dalam keaadaan ringan dan laju untuk visitor

Design Terbaru

Kami menggunakan design terbaru. contohnya tahun 2018 merupakan tahun pastel

Dilengkapi Dengan HTTPS

Https penting untuk mengawal security website anda 

Mobile Responsive

kami memastikan website yang dibina adalah mobile friendly dan responsive

PREMIUM

Hanya theme premium yang digunakan pakai dan bukan nulled theme

Lihat Portfolio Kami

Apa Kata Mereka

Harga Kami

BASIC

myr 499
00
One Time Charge
  • One Pages
  • Free one year domain
  • Free one year Hosting
  • Unlimited Bandwith
  • 1GB 100% SSD
  • 3 Month Support
  • Simple Design
  • Image Slider
  • Free SSL Https://
  • Email Account
  • Mobile Responsive
  • Free Premium Theme
  • Add to Cart
  • Payment Gateway
  • Product

ADVANCE

myr1299
myr 999
00
One Time Charge
  • Five Pages
  • Free one year domain
  • Free one year Hosting
  • Unlimited Bandwith
  • 10GB 100%SSD
  • 6 Month Support
  • Standard Design
  • 3 Image Slider
  • Free SSL Https://
  • 3 Email Account
  • Mobile Responsive
  • Free Premium Theme
  • Add to Cart
  • Payment Gateway
  • Product
Popular

ADVANCE

myr2599
myr 1999
00
One Time Charge
  • 10 Pages
  • Free one year domain
  • Free one year Hosting
  • Unlimited Bandwith
  • Unmettered 100%SSD
  • 1 Year Support
  • Premium Design
  • 10 Image Slider
  • Free SSL Https://
  • Unlimited Email Account
  • Mobile Responsive
  • Free Premium Theme
  • Add to Cart
  • Payment Gateway
  • 20 Product

Anda Dah Sedia Untuk Ada Website Sendiri

Whatsapp Kami Untuk Info Lanjut

MUHAMMAD NAZIRUL

MOHD DAUD