Nak Buat Laman Web Sendiri?

 Daftar Percuma: Belajar Website & Marketing Untuk Bisnes Online!

Khas kepada yang berminat nak buat website sendiri untuk promote bisnes secara online.
Sekarang anda boleh belajar secara percuma dengan mendaftarkan nama & email di
website ini. Kemudian check email untuk mula, itu sahaja…

LEBIH 700 Telah Mendaftar!

homepage-2

secara-online

Nama:

Email:



Website ini disediakan oleh:

aku

Alimuddin Shahid
014 9322298

 

Apa Kata Mereka Mengenai Saya…

Saya Hamdan Bin Bujang telah menjalani program (BENAWEBSIDE) yang dikelolakan oleh saudara Alimuddin, Bagitu berterima kaseh di atas, Ilmu yang dicurahkan kepada saya, Sikap beliau yang peramah, mudah menunjuk ajar tentang pembelajaran ini, amat2 saya senangi Bagi Anda yang di luar sana yang belum ada laman wab saya syorkan Agar ANDA BELAJARLAH MEMBUAT LAMAN WAB ANDA SENDIRI BERSAMA MENTOR CHE ALIMUDDIN Pada Saya Dia adalah MENTOR saya yang saya SENANGI

Sekian Terima Kaseh

Hamdan bin Bujang, 54
hamdan@futurewater.my
Bandar Baru Bangi

———————————————————————————————-

Berbaloi sgt la… boleh dapat 1:1 coaching dr abg Alimuddin. Dalam masa 2 hari segala Rahsia didedahkan bermula dari pembinaan website hingga kepada teknik pemasaran yg berkesan. Malah abg Alimuddin juga membongkarkan serba sedikit teknik2 yg digunkan oleh IM dalam dan luar negara. Paling penting, walaupun telah mengikuti kursus ini. Abg Alimuddin masih memberi tunjuk ajar sama ada melalui telefon @ email.

Mohd Lokman bin Mohd Ramli, 26
lokman365@gmail.com
Kluang, Johor

———————————————————————————————-

“Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi saya dah dapat apa yang saya cari. Pada mulanya saya memang pengguna internet sebagai consumer kemudian saya mula terfikir macam mana pula hendak menjadi penjual. Akhirnya Alhamdulillah saya telah berjumpa dengan saudara Alimuddin untuk menjawab persoalan selama ini. Saya sangat berpuashati dengan layanan dan tunjuk ajar yang diberikan dan kini saya mampu untuk membuat website saya sendiri.”

Syarizal Abdul Latif
yanizal05@yahoo.com.my
Cheras

———————————————————————————————-

Bismillahirahmanirahim,

Alhamdulillah, Hari ini dan semalam dah belajar buat website dengan Cekgu Alimuddin. Semua berjalan lancar daripada saya zero knowledge tentang IT ni, sekarang saya dah tahu mcm mana nak buat. Pada pandangan saya, semua ahli perniagaan tak kiralah perniagaan kecil atau besar, perlu ada website. Kalau perniagaan offline yg kita jalankan mungkin luas kawasan sekitarnya slm 5-10km shj yg org akan tahu kita ada bisnes, tetapi bila kita ada website dan menjalankan secara online bisnes, kita boleh kembangkan ke seluruh Malaysia 24jam sehari. Oleh itu, mulakan perubahan dari sekarang dan mulakan langkah pertama anda sekarang.

Salam Satu Malayisa

Halimi (Loan MBSB)
010-7793603
Printing Service

 

 

© Copyright 2009-2014 Buat Laman Web. All Rights Reserved.